TRIBES Inspiring Workplaces

Tijdens de rondleiding door het pand van Tribes Eindhoven wijst Sjouke Wijnsma me met een grote grijns op een klein detail. “Zie jij hier ergens in het pand onze bedrijfsnaam terugkomen? Precies, terwijl onze systemen toch de spil vormen van het gebruikersgemak en de veiligheid van de gebruikers van dit gebouw. Denk onder meer aan toegangscontrole systeem, of het betaalsysteem: onze oplossingen zijn vaak onzichtbaar, maar ze dragen wezenlijk bij aan de primaire processen van de werkomgeving.”

Maatwerk als standaard

Flexibel kunnen werken waar en wanneer je maar wilt. In een omgeving die voldoet aan alle wensen en eisen die een gebruiker aan een modern gebouw stelt. Het uitgangspunt is vaak helder. De invulling is evenzo vaak variabel. Waar legt de opdrachtgever de lat? En hoe kan vervolgens het plaatje op de beste manier ingevuld worden? De professionals van Vitoz staan bij elke nieuwe opdracht weer voor deze uitdaging. Wijnsma: “Ons uitgangspunt is altijd de wens van de opdrachtgever en de uiteindelijke gebruikers. Door goed te luisteren en de (te verwachten) processen te analyseren, is het zaak om tot de kern te komen. Dit is wat de klant vraagt en dat is vervolgens de oplossing. En dat kan voor elke klant weer anders zijn. Maatwerk is daardoor bij ons eigenlijk de standaard.”

Samenwerken aan innovatie

Maatwerk gebaseerd op een aantal belangrijke pijlers die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: open netwerktechnologie, innovatie en integratie. Wijnsma: “Met open netwerktechnologie bouwen we platforms waarop willekeurig elk ander technologisch product of software geïntegreerd kan worden. We zorgen voor een optimale communicatie. Ook beheer behoort tot onze corebusiness.

Onze manier van werken stelt opdrachtgevers in staat om met die leveranciers in zee te gaan die zij het beste achten. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle systemen en de daaraan gerelateerde, producen en diensten met elkaar geïntegreerd worden. Desgewenst doen wij ook het inkooptraject. Professionele implementatie en probleemloze integratie is waar wij garant voor staan. En als de oplossing een keertje niet direct voor handen is, bouwen onze professionals de oplossing. Ook daarmee onderscheiden we ons van anderen. ‘Kan niet/gaat niet’, is voor Vitoz eigenlijk een no go-area.”

Toegangscontrole

Binnen Tribes tekent Vitoz met deze transparante werkwijze onder meer voor het betaalsysteem, folow me printing en de toegangscontrole op basis van EntranceManager (Access Control as a Service) , regelt het systeem de autorisatie van ruimtes en locaties op basis van personeels- cq gebruikersbestanden en de contracten van de businessnomads. Ook werkplekbeveiliging en databeheer is geregeld. Maar ook wordt bijvoorbeeld voor huurders met één pas het interne betalingsverkeer voor de catering geregeld. Wijnsma: “Ook in deze koffieautomaten zit onze technologie verwerkt. Ik bied de pas aan en we kunnen rustig van een goed gezet bakje koffie genieten. Melk en suiker?”

Bron: Goeie Zaken
toegangsccontrolesysteem
toegangspas
toegangsverlening

Gerelateerde berichten