Ticket en toegangscontrole met QR code

Bekijk, beleef, ontdek en integreer!

Een unieke ervaring op 33 meter hoogte gecombineerd met de ticket en toegangscontrole systemen van Vitoz. Dat is wat de Bosbergtoren biedt. Op het hoogste punt aan het Friese vasteland is een uitkijktoren gebouwd die uitzicht biedt over het hele natuurgebied het Drents-Friese Wold.

Ticket-Toegangscontrole-QRcode

Voor dit ticket en toegangscontrole systeem is Vitoz benaderd. Waarom Vitoz? Vitoz biedt een eenvoudig in gebruik te nemen ticket en toegangscontrole systeem, EntranceManager. Dit systeem biedt een volledige cloudoplossing.

EntranceManager biedt een volledige cloudoplossing

Wat houdt deze volledige cloudoplossing in? Dit houdt in dat de ticketverkoop, de bezoekersregistratie, de toegangscontrole eveneens als de beveiliging volledig in de Cloud zijn. Deze Cloud verbinding maakt het in gebruik nemen van de systemen handig en functioneel. Er zijn geen extra mankrachten meer nodig, maar simpel en eenvoudig live beheer via je eigen telefoon of tablet.

Wanneer men de toren wil betreden is een ticket nodig. De benodigde tickets kunnen online of bij geselecteerde verkooppunten gekocht worden. Deze tickets bevatten een QR-code welke vervolgens worden aangeboden aan de barcodescanner geplaatst bij de Bosbergtoren. Voor de gemeente, die investeerde in deze toren, is het natuurlijk erg leuk om te weten wat het aantal bezoekers zijn dat de toren trekt. Vandaar dat deze barcodescanner niet enkel de tickets uitleest, maar daarnaast ook het aantal bezoekers telt.

Een eenvoudige oplossing die het bezoeken van de Bosbergtoren voor zowel de bezoekers als de gemeente gemakkelijk maakt. Dat is waar Vitoz voor heeft gezorgd.

Voor meer informatie over de gebruikte systemen of bij interesse in een integratie hiervan kan contact opgenomen worden met Sjouke Wijnsma [0625008750 | Info Ticket-toegangscontrolesysteem] of neem een kijkje op www.entrancemanager.com

Nieuwsgierig geworden naar de Bosbergtoren? Kijk dan snel op www.bosbergtoren.nl en ontdek!

De Bosbergtoren betreed je eenvoudig met de QR-code op je telefoon

Gerelateerde berichten